Ти знову не відписав. Точно заснув, як і кожен раз під час нашої нічної переписки. Заснув і залишив мене на одинці з думками та спогадами… про тебе. Це було так давно. Але я досі пам’ятаю тебе: твої руки,твою посмішку,блакитні очі і тіло. Це все зводило з розуму.
Зараз твоє розкішне тіло відпочиває. Я навіть знаю,що ти заснув з телефоном в руці і з думками про мене. Можливо я навіть буду тобі снитись цієї ночі. На твоєму лиці крізь сон з’явиться посмішка, а пальці будуть перебирати моє волосся,так як ти любив це робити. В сні ти будеш мене цілувати і я буду тільки твоєю.
А зранку ти прокинешся від чогось мокрого. Це твоя собака нагадує про своє існування,облизуючи тобі лице. Вона хоче сказати, що терпіти більше не може. Ти її вигуляєш і повернешся додому випити кави. Прикуривши сигарету ти згадаєш про свій сон. Заболить десь внизу живота і заниє серце. А розум підкаже що ти втратив мене назавжди. І ближче, ніж переписка в мережі ми не будемо вже ніколи. Докуривши,ти далі підеш спати з думкою «пройде», але ти знаєш що це не так.
Публикации на сайте о событиях на Украине и их обсуждения приобретают всё менее литературный характер. Мы разделяем беспокойство наших авторов. В редколлегии тоже есть противоположные мнения относительно происходящего. Но это не повод нам всем здесь рассориться и расплеваться. С сегодняшнего дня (11-03-2022) на сайте вводится "военная цензура": будут удаляться все новые публикации (и анонсы старых) о происходящем конфликте и комментарии о нём. И ещё. Если ПК не видит наш сайт - смените в настройках сети DNS на 8.8.8.8
"партитура" "Крысолов"
Новые избранные авторы
Новые избранные произведения
Реклама
Новые рецензированные произведения
Содержание
Поэзия
Проза
Песни
Другое
Поиск по порталу
|