.......Нам падали зорі у кишені, а ми так і не могли зрозуміти, що це - не сон... Про те, що це не сон, нам завивав вітер усю нашу першу осінь, курликали журавлі, відлітаючи у вирій, і шурхотіло пожовкле листя. Про це скрипів під ногами взимку сніг, а мороз вимальовував ці слова інеєм на наших вікнах. Про це плакав перший березневий дощ і скиглив пасхальний цековний дзвін...
.......А потім все раптово змовкло: І дощ, і курликання, шурхіт і дзвін. Лиш гучно мовчала тиша... Було страшно, і ми знову не знали, що робити далі - плакати і тікати одне від одного назустріч самотності чи усміхатися і радіти нежданій свободі та раптовому праву вибору. Це було складно для нас обох... Тому ми плакали, тікали кудись, сміялися, а потім поверталися на край того світу - в яскраву сонячну кімнату з картиною Мадонни на стіні. Ми поверталися, щоб через деякий час нам знову гостро захотілося самотності, щоб знову стукіт годинника відмірював кілометри годин у роздумах і надіях, і щоб одного вечора хтось із нас знову когось недочекався. В ту мить і тиша змовкала!
.......Все було надто складно... А потім щось пішло не так: збився ритм, і годинник почав відмірювати для нас із тобою час окремо. Зі стіни вже не усміхалася Мадонна. І лиш тоді ми з тобою зрозуміли, що це був не сон! Та нічого вже не змінити, занадто багато часу було втрачено.
.......І тоді раптом захотілося зорів у кишені...
Публикации на сайте о событиях на Украине и их обсуждения приобретают всё менее литературный характер. Мы разделяем беспокойство наших авторов. В редколлегии тоже есть противоположные мнения относительно происходящего. Но это не повод нам всем здесь рассориться и расплеваться. С сегодняшнего дня (11-03-2022) на сайте вводится "военная цензура": будут удаляться все новые публикации (и анонсы старых) о происходящем конфликте и комментарии о нём. И ещё. Если ПК не видит наш сайт - смените в настройках сети DNS на 8.8.8.8
"партитура" "Крысолов"
Новые избранные авторы
Новые избранные произведения
Реклама
Новые рецензированные произведения
Именинники
Содержание
Поэзия
Проза
Песни
Другое
Сейчас на сайте
Всего: 126
Авторов: 0 Гостей: 126
Поиск по порталу
|
Автор: Алёна Загребельная
© Алёна Загребельная, 28.01.2011 в 06:26
Свидетельство о публикации № 28012011062623-00200170
Читателей произведения за все время — 29, полученных рецензий — 0.
Оценки
Голосов еще нет
РецензииЭто произведение рекомендуют |