Сьогодні 22 лютого 2009 року від Різдва Христового, я зараз штампую цю статтю, але від цієї дати мені стає тепло на душі від того, що ще якісь нещасні десять днів і буде весна. Мене вже навіть не накаляє перспектива забрьохати свої скороходи— до зарізу хочеться легше вдягтися— набридло бути схожою на капустину.
А ще я люблю весну за те, що я весною народилася. Я пам’ятаю, коли ще проживала в своїх рідних краях на Черкащині (пофігу де, все одно це не дуже цікаво), то, коли підсихала багнюка (село все-таки), я ходила блудити лісами, шукать натхнення і провітрювать свою голову, замучену ненависною фізикою. Я дуже люблю той період, коли все ще тільки починає зеленіти— тоді природа подібна дитині— безгрішна і прекрасна по-справжньому.
Зараз я особливої туги за своїм селом не почуваю, бо все одно живу у лісі, тільки Голосіївському. Може статися, що мене знов «прихопить» і я, взявши пару чистих листочків і ручку, побіжу до озера і там буду штампувати свої віршики, або просто слухати пісні Віктора Цоя.
Я— безнадійний романтик, який дуже любить весну. Це найкраща пора року і не лише через те, що я весною народилася, просто ця природа найближча мені до духу: безвідповідальна (по собі знаю, весною не дуже хочеться вчитися), пристрасна, велелюбна (березень, коти…).
А ще дуже хочеться зібрати всю свою банду і витягти їх у ліс, прихопивши із собою…гітару, заграти їм що-небудь.
Ух, сиджу зараз на верхній полиці, жду весну і готуюсь до неї. Треба терміново десь розжитися гітарою, щоб мати свій власний інструмент. Весна мине, а там Снітинка— треба ж буде там гаяти якось вечірні часи, хоч і сесія після того буде.
Публикации на сайте о событиях на Украине и их обсуждения приобретают всё менее литературный характер. Мы разделяем беспокойство наших авторов. В редколлегии тоже есть противоположные мнения относительно происходящего. Но это не повод нам всем здесь рассориться и расплеваться. С сегодняшнего дня (11-03-2022) на сайте вводится "военная цензура": будут удаляться все новые публикации (и анонсы старых) о происходящем конфликте и комментарии о нём. И ещё. Если ПК не видит наш сайт - смените в настройках сети DNS на 8.8.8.8
"партитура" "Крысолов"
Новые избранные авторы
Новые избранные произведения
Реклама
Новые рецензированные произведения
Именинники
Содержание
Поэзия
Проза
Песни
Другое
Сейчас на сайте
Всего: 85
Авторов: 0 Гостей: 85
Поиск по порталу
|
Автор: Аня Бродяга
© Аня Бродяга, 17.11.2009 в 20:22
Свидетельство о публикации № 17112009202201-00136286
Читателей произведения за все время — 151, полученных рецензий — 0.
Оценки
Голосов еще нет
РецензииЭто произведение рекомендуют |