Литературный портал Графоманам.НЕТ — настоящая находка для тех, кому нравятся современные стихи и проза. Если вы пишете стихи или рассказы, эта площадка — для вас. Если вы читатель-гурман, можете дальше не терзать поисковики запросами «хорошие стихи» или «современная проза». Потому что здесь опубликовано все разнообразие произведений — замечательные стихи и классная проза всех жанров. У нас проводятся литературные конкурсы на самые разные темы.

К авторам портала

Публикации на сайте о событиях на Украине и их обсуждения приобретают всё менее литературный характер.

Мы разделяем беспокойство наших авторов. В редколлегии тоже есть противоположные мнения относительно происходящего.

Но это не повод нам всем здесь рассориться и расплеваться.

С сегодняшнего дня (11-03-2022) на сайте вводится "военная цензура": будут удаляться все новые публикации (и анонсы старых) о происходящем конфликте и комментарии о нём.

И ещё. Если ПК не видит наш сайт - смените в настройках сети DNS на 8.8.8.8

 

Стихотворение дня

"партитура"
© Нора Никанорова

"Крысолов"
© Роман Н. Точилин

 
Реклама
Содержание
Поэзия
Проза
Песни
Другое
Сейчас на сайте
Всего: 415
Авторов: 0
Гостей: 415
Поиск по порталу
Проверка слова

http://gramota.ru/

твоя посмішка завжди подобалась мені, в ній було щось щире і рідне, приємне. Подобалося заглядати тобі в очі, кожен раз вони були інші і це чимось заворожувало і притягувало. Дивлюсь на вогники які десь далеко за моїм вікном. Закурити, десь між книгами захована пачка цигарок на чорний день. В кімнаті безлад, та ацетоном не чути і мріяти не хочеться, ніби хтось вкрав всі мої мрії. Пуста. Сідаю на підвіконня починаю думати, що робити далі, що б таке придумати на своє майбутнє. Колись ти цілував мої щічки, говорили про таке далеке та нереальне майбутнє, чомусь занадто багато, дозволяю собі думати про тебе, дозволяю собі керуватись емоціями. Курю. Нарешті, так давно не відчувала присмак нікотину в роті, тіло здригнулось ніби противиться від яду. Нічого потерпи я ще в тебе заллю вино, головне щоб не занадто дешеве. Вогні горять так далеко, в кожному тому вогникові чиєсь життя, чиїсь відносини. Ти нічого не добився, якби я не захотіла ти б не був зі мною. А нині? Нині ти далеко від мене з іншою, мабуть коханою жінкою, котрій тепер ти зізнаєшся в нібито щирих почуттях. Я не шкодую, мабуть так мало бути. У мене від тебе залишилось велике щастя, маленька донечка, про яку ти не знаєш і не дізнаєшся. Тишу потурбувало сопіння мого щастя, щось сниться, таке хороше, з великими оченятами та теплими м*якими губками. Іду в іншу кімнату до ліжечка, вкриваю розкрите маленьке тіло янгола, потрібно відчиняти вікно, а то дим від яду може дістатися до святого.

Чомусь згадую про тебе коли наступає ніч, коли сон тікає з моєї кімнати, можливо потрібно було зізнатися, прибігти ще тоді до тебе , обійняти і тихо прошепотіти "ти тато". Вона схожа на тебе. І мені цього достатньо. Сідаю на підвіконня дивлячи на безлад в житті і в кімнаті, вже багато раз намагалася жити інше, як всі. Вимикаю світло, скидаю з себе одяг, лягаю в холодне ліжко де вже давно немає любові, а є тільки вигода і певний продаж. Він іноді заявляється п*яний, гвалтує моє тіло і кидає декілька сотень до наступного разу. Я вже навіть не плачу, просто спокійно керую своїм тілом і іноді коли мене це починає занадто доставати, я гвалтую його. Тоді він лякається мене і навіть не хамить, а намагається дізнатися як у мене справи. Козел.  Так і не отримав мою душу, зате купує моє тіло і мою дитину. ЇЇ він досі не може пробачити, ненавидить чи боїться, тому що схожа на тебе.  Та іноді приносить якісь іграшки, ставить в кутку коридора і не далі. А ти десь там живеш, мабуть з коханою жінкою.

Стук в двері, зараз виб*є двері старий мудило. Відчиняю забуваючи про все що думалося пів ночі. Знову випивший. я сьогодні занадто спустошена, щоб грати в еротично-порнушну сцену. Ввалюєшся в руках квіти і якийсь пакет і ненависть в очах. Та щось не те.  Якось мовчки заходиш в квартиру. Кидаєш квіти в кухню, а сам спускаєшся по стіні спитаєш на підлогу і починаєш плакати, геть не помічаючи мене.  Прокинулась жалість , і чомусь ти мені зовсім не чужий, дивлюсь на тебе отакого розбитого чоловіка на якого я чекала. Вперше кохаючись в коридорі я відчувала твоє тепло і ніжність , це було тихо і приємно. Ненависть в очах перетворилась на сльози радості і текли з твоїх очей . поки продовжувалося це божевільне дійство, а я міцно стискала в своїх обіймах і зовсім не хотіла відпускати тебе....

© Кінець Вулиці, 18.02.2012 в 11:20
Свидетельство о публикации № 18022012112025-00255355
Читателей произведения за все время — 14, полученных рецензий — 0.

Оценки

Голосов еще нет

Рецензии


Это произведение рекомендуют