Литературный портал Графоманам.НЕТ — настоящая находка для тех, кому нравятся современные стихи и проза. Если вы пишете стихи или рассказы, эта площадка — для вас. Если вы читатель-гурман, можете дальше не терзать поисковики запросами «хорошие стихи» или «современная проза». Потому что здесь опубликовано все разнообразие произведений — замечательные стихи и классная проза всех жанров. У нас проводятся литературные конкурсы на самые разные темы.

К авторам портала

Публикации на сайте о событиях на Украине и их обсуждения приобретают всё менее литературный характер.

Мы разделяем беспокойство наших авторов. В редколлегии тоже есть противоположные мнения относительно происходящего.

Но это не повод нам всем здесь рассориться и расплеваться.

С сегодняшнего дня (11-03-2022) на сайте вводится "военная цензура": будут удаляться все новые публикации (и анонсы старых) о происходящем конфликте и комментарии о нём.

И ещё. Если ПК не видит наш сайт - смените в настройках сети DNS на 8.8.8.8

 

Стихотворение дня

"Далеко от Лукоморья"
© Генчикмахер Марина

 
Реклама
Содержание
Поэзия
Проза
Песни
Другое
Сейчас на сайте
Всего: 68
Авторов: 0
Гостей: 68
Поиск по порталу
Проверка слова

http://gramota.ru/

Для печати Добавить в избранное

ТО ТА ТО або Бал Пророків (Сценарий)

Бал Пророків
             (ТО ТА ТО – тотальний тоталізатор)
                                               проект телепрограми
Формат – ток-шоу.
Хронометраж – до 45 хв.
Періодичність 4-5 разів на місяць

Це на позір виглядає як  “тотальний тоталізатор”, “гра на все”.
Ідея полягає у тому, щоб влаштувати такий “тоталізатор” на будь-які події нашого життя, які мають початок, розвиток і кілька варіантів завершення.
Зрозуміло, що вибір інформаційних приводів контролює керівництво програми.
Та головна ідея в тому, що у процесі гри виявляються люди, чиї прогностичні можливості перевищують навіть можливості аналітичних структур. Вони і оголошуються «пророками», їм врешті ставляться конкретні питання і гра продовжується вже на основі їхніх експертних оцінок.
Виглядатиме, скажімо,  ТАК:

Після підсумкового (тижневого) випуску новин на екрані (після відповідних заставок) у обладнаній студії, з’являється ведучий приблизно з таким текстом:
- Панове! Ви подивилися підсумок тижня. Зверніть увагу на такі й такі події. Як вони почалися – ви бачили. А от як будуть розвиватися і чим завершаться – послухайте фахівців. Слово – експертам!
На екрані – перший експерт:
- Я прогнозую те-то й те-то, оскільки… Зверніть увагу на такі то й такі моменти (тут відео події – не обов’язково те, що було) …
Другий експерт:
- Я прогнозую (далі за вищенаведеним)
……………………………………
Може бути третій, четвертий – залежиь від обставин. Після того як високочолі відговорили, знов вступає ведучий:
   -  Так от панове, вірогідність варіантів, запропонованих високошановними фахівцями, їхні, так би мовити, шанси поціновуються як 1:2:3…. Робіть ваші ставки, панове! За телефонами… …. …., за адресою… Хто виграє, той, окрім виграшу отримає призи і залікові очки – вони вам знадобляться у подальшому, якщо ви вирішите продовжити гру у тотальний тоталізатор, нашу “то та то”.
Хто гратиме постійно і безпрограшно, буде запрошений (тоді-то й тоді-то) у студію, на “зустріч пророків” і тим “касандрам” (окрім заохочень) буде поставлено кілька питань!

На завершення випуску – підбиття підсумків попередніх випусків: виграли ті-то, призи йдуть туди-то, тим-то нараховується по стільки-то очок.

РАЗ НА МІСЯЦЬ – додаткова передача, “Зустріч пророків”.
Вона  має виглядати так :

Ведучий (у студії, де зібралися “пророки”, 3-5 осіб) :
       -  Понове! Ви крутіші за Глобу (у того справджується ледь половина передбачень) то скажіть , що нас чекає наступного місяця?
1-й “пророк”:
- Бла-бла-бла…”
2-й “пророк”:
- Бла-бла-бла
3-й “пророк”:
………..
…і так далі, а потім – знову ведучий, звертаючись до глядачів:
- Чули, пані та панове? Робіть ваші ставки… ( далі за схемою)

Після завершення певної “обіграної” події у відповідній передачі підбиваються підсумки, оголошуються переможці…

А в кінці року – грандіозний передноворічний “Бал Пророків” ( за принципом щомісячної додаткової передачі “зустрічі пророків”) – вітання, нагородження, згадки найцікавіших справджених передбачень… Коротше, шоу на кшталт булгаківського "весняного балу ста королів".
З головним питанням:
- Шановні пророки! У порівнянні з Вами не те що Глоба, сам Нострадамус давно відпочиває. Скажіть нам, улюбленці Богів, що трапиться з нами в житті?

Далі – прогнози, і завершальна фраза:
- Чули, пані та панове? Зробили висновки?
Робіть Ваші ставки!..
Побачимо (проектуємо, малюємо, творимо, тощо) майбутнє разом!



Зауваження.

Можливе укладання договору з об’єднанням букмекерських контор   чи з якимсь банком, з операторами мобільного зв’язку, відповідними рекламодавцями для створення  системи матеріального заохочення гравців-учасників, розіграшу призів.
І тоді «гра» набуває додаткового інтересу.  

Оформлення студії-павільйону  може мати «містичний», «під старовину», або ж «прагматичний» сучасний характер. У студії, окрім місць для ведучого (ведчих), експертів та пророків, виділене місце для такого собі «скупого лицаря», який приймає «ставки», обліковує «пророцтва» і періодично повідомляє про те, як іде процес «пророкування».  

Створюється електронна база «пророків», у якій обліковуються учасники.

Свидетельство о публикации № 13042010140213-00160840
Читателей произведения за все время — 303, полученных рецензий — 0.

Оценки

Голосов еще нет

Рецензии


Это произведение рекомендуют